Sezona 2 | Južni vetar - serija | RTL (2024)

OGLAS

OGLAS

UbrzanjeNa graniciSezona 1

Sezona 2

55:00

Sezona 2 | Južni vetar - serija | RTL (1)

1.epizoda

Od ove epizode počinjemo pratiti nastavak uzbudljive priče o Petru Marašu i Carevoj ekipi koji se događa nekoliko godina nakon obračuna a Golubovom bandom. Svakodnevnu rutinu života u zatvoru, Petar Maraš prekida povremenim susretima sa sinom Lukom. Očekujući završetak Maraševe kazne, Car i njegova ekipa su se u potpunosti posvetili svom novom poslu, dogovorenom s policijskim inspektorom Stuparom i bugarskim narkobosom Dimitrom.

55:08

Sezona 2 | Južni vetar - serija | RTL (3)

2.epizoda

Vijest o Maraševom prijevremenom puštanju iz zatvora iznenadila je sve. Ipak se, kao još veće iznenađenje, ispostavi Maraševa odluka o daljem životnom putu, koju on govori Caru prilikom njihovog prvog susreta po izlasku na slobodu. Tako se, u želji da unese određene promjene u svoj život, Maraš useljava u stan svojih roditelja.

3.epizoda

Maraš se trudi pokrenuti svoj vlastiti posao i odbija Baćine prijedloge da mu se pridruži u novim kriminalnim aktivnostima potpuno neovisnim od posla s Carem. Za to vrijeme crnogorski narkoklan pod vodstvom ambicioznog Vaja, koji unosi inovacije u svoje poslovanje, nastavlja sa svojim sigurnim uzdizanjem na vrućem beogradskom asfaltu.

55:49

Sezona 2 | Južni vetar - serija | RTL (7)

4.epizoda

Dok Baća bezuspješno nastavlja s pokušajima da „izbavi“ Maraša iz sumornog poduzetničkog života i ponovno ga ubaci u svoj svijet novca, provoda i droge, Car počinje uviđati razmjere Dimitrovog novog i izuzetno rizičnog posla koji je, nakon razgovora sa svojim nadređenim misterioznim likom Crvenim, amenovao i Stupar. Vijest o Dimitrovim namjerama dolazi i do samog Vaja.

57:48

Sezona 2 | Južni vetar - serija | RTL (9)

5.epizoda

Želeći konkurenciji dati do znanja da neće lako preuzeti primat u beogradskim kriminalnim krugovima Vajo i njegova ekipa poduzimaju prve, ali veoma konkretne korake, povodom novog posla između Careve i Dimitrove grupe. Maraš ipak ne uspijeva svoj novi posao „postaviti na noge“, ali uspijeva pridobiti povjerenje onih do kojih mu je najviše stalo. Stupar ugovara sastanak između Vaja, Cara i Dimitra. Iako djeluje da su uspjeli postići dogovor oko poslovanja, jasno je da je u pitanju samo privid.

53:46

Sezona 2 | Južni vetar - serija | RTL (11)

6.epizoda

Trenutno primirje, koje je u realnosti samo izgovor za konkretnu pripremu za nastupajući rat bandi, svi sudionici u sukobu koriste za obavljanje drugih obaveza. Maraš priznaje sebi da u poslovima koje je započeo ne može uspjeti bez Careve pomoći pa odlučuje pomoć i prihvatiti. Ali kada sazna sve detalje Carevog novog posla okreće mu leđa i povlači se.

52:18

Sezona 2 | Južni vetar - serija | RTL (13)

7.epizoda

Naizgled beznačajan sukob Crnogoraca i Bugara u kafiću pretvara se u okidač koji pokreće sukob bandi. Car i Dimitar sve su zabrinutiji jer su u Srbiju isporučili dugo očekivanu pošiljku droge i započeli novi posao, unatoč drugačijim dogovorima s Vajom. Uz propadanje tvrtke i česte naznake da ga mnogi još uvijek povezuju s Carem, Maraš strahuje za budućnost svojih najbližih i okreće se Baći, nadajući se da će od njega saznati sve detalje novih odnosa u kriminalnim krugovima.

51:58

Sezona 2 | Južni vetar - serija | RTL (15)

8.epizoda

Sukob Crnogoraca i Bugara pretvara se u otvoreni ulični rat praćen ucjenama, otmicama, žrtvama i eksplozijama. Kralj shvaća koliko sve to nadilazi njegove mogućnosti i prisiljen je, prvi put otkako su sklopili savez, zanemariti Stuparove naputke. Car odlučuje povući svoj tim iz sukoba bandi, ne želi stati ni na jednu stranu dok Maraš, koji nakon još jednog neuspješnog pokušaja da promijeni tijek stvari, shvaća da ne može pobjeći od vlastite prošlosti.

59:49

Sezona 2 | Južni vetar - serija | RTL (17)

9.epizoda

Vraćajući se u svijet kriminala, Maraš preuzima inicijativu u rješavanju problema koje trenutno ima Carev tim u želji da pomogne Caru koji tuguje, pogođen obiteljskom tragedijom. Nakon što je Stupar ispao iz priče, Maraš shvaća da njegov tim mora riskirati kako bi se izvukao iz trenutnih nevolja u koje je zapao, spasio svoje obitelji od novih stradanja i osigurao vlastitu budućnost i poziciju u srpskom podzemlju.

01:07:51

Sezona 2 | Južni vetar - serija | RTL (19)

10.epizoda

Nakon što je eliminirao Dimitra, Vajo rado pristaje na susret s Marašem u prisutnosti Crvenog. Ovim susretom Vajo očekuje da postane apsolutni šef srpskog podzemlja. Kralj shvaća da Maraš potpuno kontrolira situaciju i bez trunke sumnje stoji iza svojih odluka i namjera pa donosi odluku da se povuče i ostavi Maraša na mjestu vođe njihova klana. Prema dobro smišljenom planu, Maraš vuče posljednji potez i veseli se reakciji protivnika...

OGLAS

Najčitanije

Brak na prvuDanijela iz 'Braka na prvu' za RTL.hr o odnosu s Filipom: 'Očekujem ga uskoro tu na plaži'Brak na prvuFilip iz 'Braka na prvu' odgovorio na komentar o Danijeli i njemu: 'Slobodno me mrzite sve dok mi se obraćate s Vi'Ljubav je na seluMilena za RTL.hr otkrila s kime ljetuje i zašto neće vidjeti farmera Antu: 'Blizu mi je, ali...'Ljubav je na seluZbog farmera Ante odjenula je i vjenčanicu, a sad se vraća u 'Ljubav je na selu': 'Osjećam se kao magnet koji treba približiti nekoga'Brak na prvuNikolina iz 'Braka na prvu' za RTL.hr otkrila što misli o Tihomiru i navijanju gledatelja za njih: 'Voljela bih popiti kavu s njim'

Show

BRAK NA PRVUPRIJAVI SEBONUS VIDEOGLEDAJ SADASezona 2 | Južni vetar - serija | RTL (23)

RTL EMISIJE

GLEDAJ

RTL Novosti

Prijavi se na sve novosti s RTL-a.

Hvala! Uspješno si se prijavio na newsletter.

Izdvojeno

Čarolija epskog putovanja: Zaplovite u svijet Međuzemlja uz 'Hobit' trilogiju na platformi VoyoSjećate se Gordane i Milana iz 'Braka na prvu'? Imali su prekrasan odnos nakon showa, a sve je završilo ružnoTko su parovi koji su se zaručili u 'Braku na prvu'? Neki su se već vjenčali, dok su se drugima zaruke izjalovileTko su djeca Tome Zdravkovića? Sinu Aleksandru prezime je predstavljalo teret: 'Bio sam premlad kada je umro'Što se događa? Najveći turski zavodnik Can Yaman nestao s Instagrama bez objašnjenjaZašto ova romantična turska drama osvaja srca gledatelja? Pet razloga zašto gledati hit-seriju 'Ako voliš'

Sezona 2 | Južni vetar - serija | RTL (2024)
Top Articles
Gazebo en métal - Tous les fabricants de l'architecture et du design
Gazebo structure en métal - Tous les fabricants de l'architecture et du design
Fresno Farm And Garden By Owner
9Anime Keeps Buffering
Qdoba Calorie Calc
Culver's Flavor Of The Day Ann Arbor
Large Pawn Shops Near Me
Red Wing Boots Dartmouth Ma
Www.craigslist.com Springfield Mo
8Kun Hypnosis
Ticket To Paradise Showtimes Near Laemmle Newhall
Integrations | Information Technology
Chase Bank Time Hours
Apple Store Near Me Make Appointment
303-615-0055
Kamala Harris is making climate action patriotic. It just might work
How to find cash from balance sheet?
Violent Night Showtimes Near The Grand 16 - Lafayette
Olde Kegg Bar & Grill Portage Menu
Estrella Satánica Emoji
Wolf Of Wallstreet 123 Movies
Sky Park Stl Coupon
P1 Offshore Schedule
Does Publix Sell Sephora Gift Cards
Walgreens Shopper Says Staff “Threatened” And “Stalked” Her After She Violated The “Dress Code”
Tyrone's Unblocked Games Basketball
Numerous people shot in Kentucky near Interstate 75, officials say | CNN
Uhaul L
The Star Beacon Obituaries
Frankie Beverly, the Maze singer who inspired generations of fans with lasting anthems, dies at 77
Craftybase Coupon
Gran Turismo Showtimes Near Epic Theatres Of Ocala
Watch ESPN - Stream Live Sports & ESPN Originals
Cbs Scores Mlb
Gym Membership & Workout Classes in Lafayette IN | VASA Fitness
Best Upscale Restaurants In Denver
Gabrielle Abbate Obituary
MAELLE MAGNETISEUSE A ST-MALO ATTENUE VOTRE LUMBAGO
Ice Quartz Osrs
Curaleaf Announces Majority Stake and Forms Strategic Partnership with Germany's Four 20 Pharma, a Fully EU-GMP & GDP Licensed Producer and Distributor of Medical Cannabis
New York Rangers Hfboards
8 Common Things That are 7 Centimeters Long | Measuringly
NO CLUE: deutsche Übersetzung von NCT 127
Diabetes Care - Horizon Blue Cross Blue Shield of New Jersey
Heatinghelp The Wall
German American Bank Owenton Ky
Jailfunds Send Message
German American Bank Owenton Ky
J&J News Bluefield Wv
Finastra Gfx
CareLink™ Personal Software | Medtronic
Latest Posts
Article information

Author: Twana Towne Ret

Last Updated:

Views: 5713

Rating: 4.3 / 5 (44 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Twana Towne Ret

Birthday: 1994-03-19

Address: Apt. 990 97439 Corwin Motorway, Port Eliseoburgh, NM 99144-2618

Phone: +5958753152963

Job: National Specialist

Hobby: Kayaking, Photography, Skydiving, Embroidery, Leather crafting, Orienteering, Cooking

Introduction: My name is Twana Towne Ret, I am a famous, talented, joyous, perfect, powerful, inquisitive, lovely person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.